Puno dobre zabave i odličnog provoda.

Aviv Park Zrenjanin priprema brojne vesele i štafetne igre za svoje posetioce, i sve to na ledu, u subotu, 2.12., od 13 do 15 časova. Grupa vrhunskih animatora će u subotu biti posvećena radu sa najmlađim, a i starijim, posetiocima Aviv Parka. Naime, početak će obeležiti puno muzičkih igara za pripremu pored klizališta. A, zatim će svi stati sa klizaljkama na led i pokazati svoja sportska umeća. Animatori pripremaju fenomenalan interaktivan muzički program za subotnje dan (igre uz muziku, igre eliminacija, štafetne igre…). Puno dobre zabave i odličnog provoda očekuje svu decu koja će imati priliku da se pokažu kako u individualnom takmičenju, tako i u kolektivnom (ekipno takmičenje gde će timskim radom morati da se ispuni neki zadatak).

Za šest najboljih takmičara pripremljeni su i slakti paketići. I što je najbitnije, klizalište je za vreme trajanja događaja, sutra od 13h do 15h, BESPLATNO za sve učesnike!

Ne propustite pravu snežnu žurku na klizaljkama i fenomenalnu zabavu. Vidimo se u sutra, u subotu 2.12., poručuju iz Aviv Parka Zrenjanin.

deo