Zeleni pod rednim brojem 6.

Članovi GO Zelene stranke u Zrenjaninu juče su predali listu Gradskoj izbornoj komisiji. Lista je odobrena i biće pod brojem šest.

Obavezali smo se da ćemo se boriti svim legitimnim sredstvima da Zrenjaninci dišu čist vazduh, uživaju u novim zelenim površinama nastalim pošumljavanjem i rekultivisanjem bivših deponija, da ćemo nastojati da podignemo ekološku kulturu svih naraštaja.Odlučni smo da u tim namerama i uspemo, jer štiteći prirodu štitimo sebe i gradimo zdrave temelje za budućnost – kaže Aleksandar Jankov.

Plan nam je da u kampanji građanima ponudimo konkretna rešenja koja su pripremila stručna lica, obićemo sva naselja u gradu kao i sva naseljena mesta na teritoriji grada jer ne želimo da zapostavimo ni jednog čoveka kao ni jedan problem koji muči stanovnike grada i okolnih mesta.

Nikada više ne smemo dozvoliti da projekti bahatih pojedinaca ugrožavaju životnu sredinu grada u kom živimo, nikada više splav na centralnom gradskom jezeru, nikada smrad iz kafilerije, nikada otrov iz slavine – poručuju Zeleni.