Finale je zakazano za petak, 29. mart.

U polufinalu memorijalnog turnira „Igrajmo za 16“ u Zrenjaninu u sredu 27. marta od 9,30 časova u Kristalnoj dvorani igraće JKP „Čistoća i zelenilo“ – Ekonomsko trgovinska škola „Jovan Trajković“ i Vojvoda Stepa – Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“.

Ekonomsko trgovinska škola „Jovan Trajković“

Svoje prvo učešće na turniru u Zrenjaninu ekipa Saveza za školski sport i olimpijsko vaspitanje Zrenjanina koju su činili đaci i profesori fizičkog vaspitanja nije uspela da kruniše pobedom. Poraženi su sa 3:2 od ekipe JKP „Čistoća i zelenilo“ koja je predhodnih godina dva puta bila najbolja na takmičenju u Kristalnoj dvorani. Milivoj Markov, Aleksandar Tomin i Vanja Drndarević bili su strelci za „Čistoću“ a Srđan Ignjatov i Predrag Manojlović za ekipu Saveza za školski sport.

Savez za školski sport i olimpijsko vaspitanje Zrenjanina

 

Gradska uprava

Drugi debitant na turniru ekipa Ekonomsko-trgovinske škole „Jovan Trajković“ iz Zrenjanina je bila na ivici poraza od Gradske uprave, koja nije iskoristila penal, a u finišu meča im je sudija poništio i gol jer je smatrao da je lopta na putu ka mreži pogodila igrača u ruku. Zahvaljujući jednom dobrom potezu Damjana Mojsina srednjoškolci su se plasirali u polufinale.

Studenti Tehničkog fakulteta “Mihajlo Pupin” iz Zrenjanina su savladali ranijeg prvaka ovog turnira ekipu JKP “Vodovod i kanalizacija” sa 2:0. Dvostruki strelac je bio Kristijan Todorović. Sve je moglo biti i drugačije da je Marko Srdić iz ekipe „Vodovoda“ iskoristio penal.

Studenti Tehničkog fakulteta “Mihajlo Pupin”

 

Vojvoda Stepa

Ekipa iz sela Vojvoda Stepa u prvom kolu je savladala ekipu Vatrogasno spasilačke brigade sa 3:2. Dvostruki strelac za Stepčane bio je Risto Klać, a gol je dao i Dragan Popović. Za vatrogasce strelci su bili Ivan Palangetić i Dušan Milunov.

Ove godine se memorijalni turnir u Zrenjaninu igra sedmi put. Nastupa osam ekipa sa ukupno 72 fudbalera. Finale je zakazano za petak, 29. mart. Pobednik turnira u Zrenjaninu će nastaviti takmičenje u grupi „Gradovi“ u Beogradu gde će im prvi protivnik biti ekipa iz Bora, a termin će biti naknadno određen.

Vatrogasno spasilačka brigada

 

JKP “Vodovod i kanalizacija”