Bioskopske projekcije u Kulturnom centru Zrenjanina  25. i 26. novembra.

Dečji animirani film “Zaleđeno kraljevstvo II” i najnoviji domaći igrani film “Realna priča” stižu u bioskop Kulturnog centra Zrenjanina u ponedeljak, 25. i utorak, 26. novembra kada će se u Velikoj sali u terminima od 16 i od 18 časova prikazivati dečji film: “Zaleđeno kraljevstvo II” a u terminu od 20 časova domaći film: “Realna priča”. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije, po ceni od 250 dinara. Dodatne informacije o prodaju karata: 023/566-712.

ZALEĐENO KRALJEVSTVO II/FROZEN II

Nova Diznijeva filmska avantura urađena u žanru avanturističkog filma i komedije. Junakinja Elza sa čarobnim moćima zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom kreće u novu opasnu avanturu (putovanje) prepunu uzbuđenja…Trejler filma pogledajte ovde.

FILM: “REALNA PRIČA”

U ponedeljak, 25. i utorak,, 26. novembra u Kulturnom centru Zrenjanina prikazuje se domaći igrani film: “Realna priča” (Srbija, 2019, 91′). Svoj režiserski prvenac, potpisuje Gordan Kičić. Film je urađen u žanru komedije i drame. Veliku glumačku ekipu pored Gordana Kičića, u glavnoj ulozi, čine i Nina Janković, Lena Lazović, Nebojša Ilić Cile, Jovana Gavrilović, Milica Mihajlović, Branimir Brstina, Katarina Gojković, Svetozar Cvetković, Vojin Ćetković, Gorica Popović i dr. Trejler filma pogledajte ovde.