Obaveštenje JKP “Vodovod i kanalizacija”.

Za vreme praznika stabilno vodosnabdevanje u gradu i naseljenim mestima. Sve intervencije dežurnih ekipa na vodovodnoj mreži završene u kratkom roku i bez prekida vodosnabdevanja. Uspešno otklonjen i manji broj zagušenja na kanalizacionoj mreži.
Za vreme prvomajskih i uskršnjih praznika vodosnabdevanje u gradu i naseljenim mestima je bilo stabilno i uredno.

Sve prijavljene i uočene kvarove na vodovodnoj mreži, kojih je bilo nekolicina, dežurne ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ na održavanju vodovodne mreže sanirali su u kratkom roku i bez prekida vodosnabdevanja.

Manji broj zagušenja na kanalizacionoj mreži, koji se dogodio u pomenutom periodu, uz upotrebu specijalizovanog vozila za odgušenje kanalizacione mreže uspešno je otklonjen, pa je i sistem prikupljanja i odvođenja otpadnih voda funkcionisao bez problema.

Tokom praznika korisnicima je za prijavu kvarova na javnoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži 24 časa bio dostupan, kao i svakog dana u godini, telefon 534-097, a za otklanjanje istih dežurale su ekipe održavanja vodovodne i kanalizacione mreže.

Od srede 05. maja sve službe preduzeće, svi šalteri u Korisničkom centru, kao i sva naplatna mesta u gradu – gde korisnici račune za usluge našeg preduzeća mogu platiti bez provizije, dostupni su korisnicima po ustaljenom radnom vremenu.