Za titulu ponovo sa Divljim Psima.

vitezovi4

Vitezovi iz Kleka izborili su se sa sjajnom ekipom Anđeoskih Ratnika iz Čačka i plasirali se u finale II lige Srbije. Utakmica je odigrana na Vojnom stadionu a krajnji rezultat od 30:26 za Vitezove, govori da je utakmica bila teška i neizvesna do samog kraja.

vitezovi3
Početna nervoza u redovima odbrane Vitezova dovela je do vođstva ekipe iz Čačka. U drugoj četvrtini, Klečani povezuju linije i preokreću rezultat u svoju korist i na poluvreme se odlazi sa prednošću Vitezova od 15:12.

vitezovi1
Drugo poluvreme, situacija obrnuta. Klečani sigurni u odbrani a efikasni u napadu dok su Čačani popustili u odbrani a neuspešni u napadu. Na nekih 9 minuta do kraja utakmice rezultat je glasio 30:20 za Vitezove i svi su već videli pobedu ekipe iz Kleka. Međutim, Čačani se nisu predavali i nakon postizanja tač dauna, utakmicu su vratili u neizvesnost, na 30:26 za domaće Vitezove, tačnije, na jedan posed, pa je ekipa iz Kleka morala poslednjih par minuta da bude skoncentrisana i privede meč kraju u svoju korist.

vitezovi5

Rival Vitezovima u finalu i borbi za titulu prvaka II lige Srbije i plasmanu u viši rang takmičenja je ekipa Wild Dogs iz Novog Sada pošto je u prvom polufinalnom susretu bila bolja od ekipe Celtisa iz Sombora. U duelu ove dve ekipe u ligaškom delu prvenstva, slavili su Novosađani što ih je dovelo do prve pozicije na tabeli i time su obezbedili i domaćinstvo u ovom finalu jer su Vitezovi završili kao drugi.

vitezovi2
Utakmica finala II lige Srbije je planirana da se odigra za dve nedelje 16. ili 17. juna u Novom Sadu.

vitezovi0

"Svaka utakmica koja odlučuje o plasmanu u Prvu ligu mora da bude veoma tvrda i neizvesna, ali najvažnije je da smo pobedili. Za dve nedelje sledi finale u Novom Sadu. Ne idemo tamo sa belom zastavom i nadam se plasmanu u Prvu ligu", rekao je Čedo Vukoje. predsednik KAF Vitezovi.