Knežević: Veličanstveni uspeh Srpske napredne stranke na današnjim izborima na svim nivoima, nezabeležen od uvođenja višestranačja.

Srpska napredna stranka je na lokalnim, pokrajinskim i republičkim izborima osvojila više od 60 odsto glasova i time još jednom potvrdila da politika koju predsednik Aleksandar Vučić uživa ogromnu podršku kako Zrenjaninaca tako i svih građana Srbije“ – poručio je predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Zrenjanin Goran Knežević na konferenciji za medije održanoj u stranačkim prostorijama.

Predsednik Knežević je prisutnima rekao da je veoma zadovoljan što su izbori protekli u demokratskoj atmosferi, ali i što je veliki broj Zrenjaninaca pokazao da je društveno-odgovoran i izašao na izbore.
„Veličanstveni uspeh Srpske napredne stranke na današnjim izborima na svim nivoima je rezultat predanog rada i mudre politike koju sprovodi predsednik Aleksandar Vučić. Mogu reći da me ovaj odličan rezultat malo i brine, jer kao odgovoran čovek razmišljam, kako da što bolje i efikasnije naš predizborni plan sprovedemo u delo. Jer nam je cilj da naši roditelji, naša deca i generacije koje dolaze što bolje i kvalitetnije žive. Živeo predsednik Aleksandar Vučić, živela Srpska napredna stranka, živela Srbija!“ – poručio je predsednik Goran Knežević.

Izvor: SNS Zrenjanin