Uspešno realizovan još jedan projekat GC Zrenjanin sa Ambasadom Republike Poljske u Beogradu.

Gerontološki centar Zrenjanin, u saradnji sa Ambasadom Republike Poljske u Beogradu, uspešno je realizovao projekat „Unapređenje zdravstvenog stanja korisnika Gerontološkog centra Zrenjanin kupovinom uređaja za elektroterapiju“.

Projektom je obezbeđen aparat EkoMedico-H namenjen za elektroterapiju srednjefrkventnim strujama, terapeutski trougaoni jastuk, lopte za pilates i mobilna polica za aparate, čija je vrednost 3.300 eura.

IMG-f05a5f477bebc60a29a1fb0440c70fb8-V-1

"Realizacijom ovog projekta unapređena je fizikalna terapija u GC Zrenjanin. Uspešno je nastavljena saradnja sa Ambasadom Republike Poljske u Beogradu. Prioritet u realizaciji projekta jeste očuvanje i razvijanje fizičkih kapaciteta naših korisnika i članova Kluba, sa ciljem da se kroz intenzivan i kontinuiran rad i adekvatne terapijske aktivnosti poboljša i unapredi zdravstveno stanje i kvalitet života korisnika, a zaposlenima ublaže tegobe nastale na radnom mestu, usled naglih pokreta i tereta koji podižu dok neguju korisnike. Još jednom se zahvaljujem Nj.E. gospodinu Tomašu Njegođišu koji je prepoznao vrednost i značaj projekta i podržao nas u nameri da poboljšamo standard i kvalitet usluga koje pružamo korisnicima kroz neophodne aparate i opremu za fizikalnu terapiju", istakla je Tanja Živanov, direktorka Gerontološkog centra Zrenjanin.

IMG-e4b6c6872e4b2e27b08cf9f9693daa56-V

"Zahvaljujući svojoj multifunkcionalnosti, ovaj aparat će omogućiti potpuniju rehabilitaciju naših korisnika koji boluju od reumatskih i neuroloških oboljenja i doprineti bržem oporavku i kvalitetnijem životu naših pacijenata", rekla je Tanja Trajković, fizioterapeut Gerontološkog centra Zrenjanin