Ali bez Srema.

biciklijada6

Naredni vikend u Zrenjaninu biće u znaku bicikla, pešačenja i zdravog načina života. Od 15. do 17. septembra organizuje se 38. „Trka kroz Vojvodinu”, a u subotu će u okviru ove manifestacije, biciklistički klub „Ciklomanija” na Trgu slobode organizovati „Biciklijadu 2017”, takodje, i Klub planinara iz Zrenjanina organizuje pešačenje. 

biciklijada7

Brojni prethodni sportski dogadjaji, koje smo uspešno organizovali, preporučili su nas i za ovu manifestaciju, rekao je pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura.

biciklijada3

Trka će biti organizovana u tri etape, a kreće iz Novog Sada u petak, kada i dolazi u Zrenjanin. Sutradan iz Zrenjanina na sever ka Jaši Tomiću i nazad, a u nedelju se vozi preko Perleza do Titela, najavio je sekretar Biciklisitčkog saveza Vojvodine Nebojša Subić.

biciklijada4

U godini kada proslavljamo 15 godina postojanja, bila nam je čast da doprinesemo što boljoj organizaciji, pa smo priredili "Biciklijadu", rekao je predsednik zrenjaninskog Kluba "Ciklomanija" Vladimir Stanar.

biciklijada2

Svoj doprinos, ovoj svojevrsnoj promociji zdravog života, dao je i Klub planinara "Zrenjanin", koji je organizovao pešačku turu. Predsednik Kluba Milan Milojević pozvao je sve Zrenjanince da im se pridruže.

biciklijada5

petkus baner