Sajam inovacija u godini preduzetništva.

inoo3

I ove godine medjunarodni Sajam INOCOOP će biti sastavni deo manifestacije "Dani piva". Od 25 do 27. avgusta na tradicionalnoj lokaciji - u Hali "Medison" okupiće se brojni izlagači iz zemlje i okruženja da se predstave i razmene iskustva o svom radu i saznaju šta novo ministarstvo privrede i finansija donosi preduzetnicima i kako da poboljšaju svoje poslovanje. Dešavanja na ovogodišnjem Sajmu najavili su organizatori na konferenciji za novinare održanoj u zrenjaninskoj Regionalnoj privrednoj komori. Predsednik mr Milan Radovanović je sa zadovoljstvom izjavio da je već sad sve spremno za sedamnaesti INOCOOP.

inoo2

Popunjenost štandova je na visokom nivou, izjavio je predsednik Organizacionog odbora Miroslav Djurić i dodao da su ostale samo tehničke sitnice koje će biti uradjene do samog otvaranja.

inoo1

Organizatori Sajma su Regionalna privredna komora Zrenjanin i Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin u saradnji sa Turističkim centrom grada Zrenjanin. 

Na Sajmu će učestvovati veliki broj preduzetnika, preduzeća, banaka, fondova, investitora i drugih poslovnih ljudi iz zemlje i inostranstva.