Završna konferencija - prvi rezultati.

IMG_1430

Ovogodišnji, 32. "Dani piva"opravdali su očekivanja i organizatora i posetilaca. Iako nisu oboreni zacrtani rekordi, najvažnije je da su gosti odneli lepe uspomene i da će doći i dogodine. Na više od 15 lokacija održano je bezbroj dogadjaja, koje je bilo teško i pobrojati i prikazati u filmu, emitovanom na konferenciji za novinare, održanoj u Gradskoj kući, a povodom završene manifestacije.

IMG_1438

Ranijih godina, uvek je, posle "Dana piva", diskutabilno bilo koliki su prihodi, kolika očekivana dobit od PDV-a, a koliki su rashodi. Po rečima gradonačelnika Čedomira Janjića to pitanje jeste važno i manifestacija je isplativa, ali ono što je važnije jeste to da je sve proteklo u najboljem redu, bez incidenata ili povredjenih. Trudićemo se da sledeće godine organizujemo još bolje "Dane piva" sa novim konceptom, rekao je gradonačelnik. 

IMG_1436

Trudili smo se da oborimo rekord u posećenosti i podigli smo tu "letvicu" na 500.000, ali nam nije uspelo, zbog lošeg vremena, rekla je Sanja Petrović, pomoćnik direktora Turističke organizacije Zrenjanina. Medjutim, oboreni su drugi rekordi, kaže Sanja.

IMG_1434

IMG_1437

petkus baner