Podizanje kvaliteta usluga.

JKP "Čistoća i zelenilo" je preduzeće koje se bavi održavanjem komunalne higijene u gradu, u svom radu konstantno teže podizanju kvaliteta usluga koje pružaju građanima. Zbog toga je žellja da posude za odlaganje komunalnog otpada, odnosno kontejneri, koji su postavljeni po gradu budu ispravni, a kontejnerska mesta čista.

cistoca

U toku ove nedelje u JKP "Čistoća i zelenilo" su stigli novi metalni  kontejneri zapremine 1.1 m3. U pitanju su visokokvalitetni kontejneri izrađeni od pocinkovanog lima i što je vrlo važno otporni su na visoke temperature. U martu mesecu je jedan deo pohabanih kontejnera u centru grada, odnosno plavoj zoni, zamenjen novim. Prošle godine, 100 novih metalnih  kontejnera postavljeni su u ulici Laze Kostića, naselju 4.juli, u MZ Sonja Marinković, MZ Veljko Vlahović, u ul.Vojvode Petra Bojovića i na drugim lokacijama u gradu.

U narednom periodu “Čistoća” će vršiti zamenu starih, pohabanih i dotrajalih kontejnera i u ostalim delovima grada gde je potreba za istim najneophodnija. Svedoci smo da u gradu postoji veći broj oštećenih kontejnera koji su odavno zreli za zamenu, a novi, metalni kontejneri doprineće podizanju nivoa komunalne higijene u gradu, kao i lepšem izgledu kontejnerskih mesta i grada u celosti, poručuju iz JKP "Čistoća i zelenilo".

20170605_101803

petkus baner