SANACIJA KVARA U TOKU, DEO ŠUMICE DOBIO VODU

 

voda1

Juče u večernjim časovima došlo je do havarije većih razmera na uličnoj vodovodnoj mreži u Prizrenskoj ulici koja je dovela do prekida vodosnabdevanja u većem delu gradskog naselјa Šumica.

Dežurne ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su nakon prijave kvara odmah izašle na teren i obezbedile mesto havarije, a zbog obimnosti i specifičnosti iste i potrebe za angažovanjem teške mehanizacije radovi na sanaciji su, kao što smo sinoć objavili, planirani da započnu danas u ranim jutarnjim časovima.

Angažovanjem lјudstva i mehanizacije JKP „Vodovod i kanalizacija“, koji su od jutros na terenu, deo havarije je saniran pa je vodosnabdevanje obezbeđeno za deo naselјa Šumica koji gravitira ka Principovom mostu i Radničkoj ulici, dok je ostatak naselјa i dalјe bez vode.

Radovi se ne prekidaju i prema procenama sa terena kompletno saniranje kvara očekuje se najkasnije do 15 časova, nakon čega će i za preostali deo naselјa biti obezbeđeno uredno vodosnabdevanje.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ koristi još jednom priliku da se zahvali stanovnicima naselјa Šumice na strplјenju i razumevanju.

petkus baner