Film je zasnovan na SEGA video igrici.

U okviru filmskog matinea u nedelju, 10. aprila na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra je ostvarenje «Sonikov film 2» koji će se prikazivati u dva termina od 11 i od 16 časova. Karte se prodaju na biletarnici KCZR radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara. Film je zasnovan na SEGA video igrici.

Omiljeni plavi jež na svetu se vraća u avanturu sledećeg nivoa u SONIKOVOM FILMU 2. Nakon što se nastanio u Grin Hilsu, Sonik je željan da dokaže da ima ono što je potrebno da bude pravi heroj. On je na testu kada se dr Robotnik vraća, ovog puta sa novim partnerom, Naklsom, u potrazi za smaragdom koji ima moć da uništi civilizacije. Sonik se udružuje sa svojim pomoćnikom Tejlsom, i zajedno kreću na putovanje planetom kako bi pronašli smaragd pre nego što padne u pogrešne ruke.

Trejler filma pogledajte ovde.

Portal Gradski radio Zrenjanin i Kulturni centar Zrenjanin poklanjaju dve besplatne ulaznice za projekciju dečjeg filma “Sonikov film 2” (1X2), termin projekcije je u nedelju, 10. aprila, od 11 časova.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Ime dobitnika objavićemo u subotu 09. aprila.