Saopštenje Srpske napredne stranke u Zrenjaninu.

“Imajući u vidu da je 83,5 odsto ukupne površine Grada Zrenjanina čini obradivo zemljište i da ono predstavlja njegov najveći prirodni resurs, Grad Zrenjanin, na čelu sa Srpskom naprednom strankom godinama unazad vredno radi na podsticanju razvoja poljoprivrede” piše u saopštenju GO SNS Zrenjanin.

U nastavku saopštenja navodi se da im je veoma važno da uslovi u poljoprivredi budu pokretač mladim ljudima.

“Osluškujemo potrebe poljoprivrednika, slušamo njihova pitanja i trudimo se da što efikasnije odgovorimo. Veoma nam je bitno da uslovi u poljoprivredi budu adekvatni i da oni budu pokretač mladim ljudima. Svedoci smo da su atarski putevi decenijama unazad bili veliki problem i da u njihovu sanaciju nije ulagano, adekvatno implementiranom politikom Srpske napredne stranke uspeli smo da veliki broj atarskih puteva saniramo i adaptiramo, a neke, kao što je to slučaj sa putem Orlovat-Botoš potpuno rekonstruišemo i time spojimo ova dva mesta i rešimo višedecenijski problem.

Bitno nam je da poljoprivrednici, a pogotovo mladi ljudi koji žele da se bave poljoprivrednom, imaju dobre uslove. Želimo da ostanu u svojim sredinama, da im pomognemo i podstičemo jer time negujemo poljoprivrednu tradicijui pravi duh Banata, a istovremeno im omogućavamo odgovarajuće uslove“, navodi se u saopštenju.