171. prodavnica u lancu Gomex-a.

Sa velikim zadovoljstvom u petak, 14. juna otvorili smo prvi maloprodajni objekat u Borči, urbanom gradskom naselju u Beogradu, koje se nalazi u opštini Palilula, poručuju iz kompanije Gomex. Prodavnica u Borči je ujedno i 171. prodavnica u Gomex-ovom lancu.

Mini market “Borča” nalazi se na adresi Valjevskog odreda 15v i prostire se na 156 kvadratnih metara prodajnog prostora. Nakon završene obuke u Trening centru, ovde je zaposleno devet novih kolega i koleginica. MPO “Borča” raspolaže sa dve kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete.

Značajno je istaći da je u ovoj prodavnici postavljen mlin za kafu koji kupcima, ljubiteljima kafe omogućava da kombinacijom tri kvalitetne vrste zrna pripreme i samelju svoju omiljenu mešavinu. Potrošačima je asortiman od preko 4000 artikala na raspolaganju za kupovinu svakog dana od 07:00 do 20:45h i nedeljom od 07:00 do 13:00h.

U Gomex-u su posebno ponosni što će i u ovoj prodavnici biti u prilici da potrošačima ponudie brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i robnu marku mesa i prerađevina od mesa “Graničar”. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije “Graničar”, naročito kada su u pitanju kobasice u MAP pakovanju i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u mini marketu “Borča” deliti slično iskustvo.