Rođendanska žurka do kasnih popodnevnih sati.

gomex5

Supermarket TOTAL u Zrenjaninu, do nedavno najveća prodavnica u sistemu GOMEX-a, obeležila je 3. decembra zajedno sa svojim potrošačima, jedanaestu godišnjicu rada. Rođendanska žurka je, već po tradiciji, organizovana u nedelju, kada je TOTAL i najposećeniji. Inače, prvi kupci pazarili su u TOTAL-u 7. decembra sada već davne 2006. godine.

gomex7

Supermarket TOTAL  je tog dana potrošačima ponudio brojne artikle po "totalno" niskim cenama "rame uz rame" sa onim proizvodima koji su na Gomex-ovim redovnim akcijama. Sve kompanije čiji su artikli deo redovnog asortimana GOMEX-a, odazvale su se pozivu da, osim popusta, obezbede i prigodne poklone za potrošače.

gomex3

Više od petnaest dobavljača radilo je promocije na pultovima koji su bili raspoređeni širom objekta, pa je bilo prilike i da se degustiraju suhomesnati i pekarski proizvodi, sirevi, torte i kafe. Kompanija Gomex je svakog potrošača koji je tog dana obavio kupovinu u TOTAL-u obradovala prigodnim poklonom iznenađenja.

gomex2

Za najmlađe posetioce TOTAL-a bila je osmišljena bogata zabavna aktivnost potpomognuta animatorima - klovnom Bimbom, Spajdermenom i Princezom, a veliko interesovanje privukao je "face painting" odnosno "crtanje po licu".

gomex6

Tačno u podne, upravo uz pomoć najmlađih, ugašene su svećice na velikoj rođendanskoj torti, a druženje i dobro raspoloženje potrajalo je do kasnih popodnevnih sati.

gomex4

Sve ovo je dobar šlagvort za sve ono što GOMEX priprema u toku decembra i januara odnosno pred novogodišnje i božićne praznike. Trudićemo se da uvažimo sve sugestije koje smo dobili od naših potrošača i na taj način budemo još bolji u 2018. godini, za koju pripremamo brojna iznenađenja i pogodnosti za naše kupce, rekao je marketing menadžer kompanije "Gomex" Nedeljko Golušin:

gomex1

gomex8