“Pr(a)vi udžbenik fizičkog i zdravstvenog vaspitanja”.

U zrenjaninskoj Gradskoj kući, u organizaciji Društva pedagoga fizičke kulture, Saveza za školski sport i Sportskog saveza grada Zrenjanina, a uz pokroviteljstvo Grada Zrenjanina, juče je promovisan priručnik – udžbenik za učenike osnovnih i srednjih škola na temu fizičkog i zdravstvenog vaspitanja. “Pr(a)vi udžbenik fizičkog i zdravstvenog vaspitanja”, kako su ga nazvali izdavači, predstavila su dvojica iz grupe autora – prof. dr Dušan Perić i prof. dr Zlatko Ahmetović, predavači na Fakultetu za sport i turizam Univerziteta Edukons iz Novog Sada, koji je i izdavač priručnika. 

Promociji su prisustvovali brojni nastavnici i pedagozi fizičke kulture i vaspitanja iz zrenjaninskih obrazovnih ustanova, kojima se na početku obratio i pozdravio ih pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura.

Priručnik “Fizičko i zdravstveno vaspitanje”, izdavača Fakulteta za sport i turizam Univerziteta Edukons, potpisuju, uz profesore Perića i Ahmetovića, još i profesori dr Milan Nešić, dr Zoran Đokić, dr Romana Romanov, dr Bojan Međedović i Mirjana Dimitrić. 

Preuzeto sa: www.zrenjanin.rs