Dodela kimona najredovnijim polaznicima.

dzudo4

Projekat "Džudo u škole" koji nedavno krenuo sa realizacijom u OŠ "Petar Petrović Njegoš", a koji za sada obuhvata učenike drugog i trećeg razreda, opravdao je očekivanja, kako dece, roditelja tako i realizatora programa Tomislava Kohajma, inače, trenera u OJK "Proleter MD" Zrenjanin, profesora fizičkog vaspitanja i diplomiranog trenera džudoa.

Najredovniji učenici u prisustvu roditelja danas su na času dobila kimona, dok će ostali polaznici škole džudoa, koji nisu bili u mogućnosti da danas dođu sa svojim roditeljima, to dobiti na narednim časovima.

dzudo3

"Prezadovoljan i presrećan sam kako sve protiče u ovoj ranoj i uvodnoj fazi projekta i ujedno se nadam da će broj učenika biti jos veći kako projekat bude išao napred. Zahvaljujem se direktorici, učiteljicama i učiteljima koji se trude da decu animiraju i omoguće im da se opredele za ovu dodatnu aktivnost u svojoj školi", rekao je realizator programa Tomislav Kohajm.

dzudo2

Projekat "Džudo u škole", odobren je od strane Ministartva prosvete i Džudo saveza Srbije. OŠ "Petar Petrović Njegoš" je jedna od devet škola u Srbiji u kojoj će se projekat realizovati u trajanju od dve godine. Termini časova "Džudo u škole" su utorkom i četvrtkom od 12:15 do 13:10 časova.

dzudo0