Ponos grada Zrenjanina.

vukovci0

Danas su u Gradskoj bašti najboljim đacima osmog razreda osnovnih i završnih razreda srednjih škola sa teritorije grada Zrenjanina uručene su nagrade i priznanja za nosioce Vukove diplome, za ostvareni uspeh tokom školovanja. U ovoj školskoj godini, diplome “Vuk Karadžić” i priznanja za učenika generacije, zaslužilo je 154 đaka u osnovnim i 81 u srednjim školama. Učenici su nagrađeni diplomama i prigodnim knjigama.

vukovci2

U prisustvu roditelja i najbliže rodbine najbolje među najboljima, đake je pozdravio a potom i uručio priznanja zamenik Saša Santovac, a uz njega su diplome “Vuk Karadžić” učenicima uručili i predsednik Skupštine grada Oliver Mitrović, pomoćnici gradonačelnika Duško Radišić, Dragan Ćapin i Simo Salapura, kao i član Gradskog veća za resor prosvete, kulture i nevladinih organizacija Slaviša Vlačić.

vukovci6

Santovac je obraćajući se najuspešnijim osnovcima, i srednjoškolcima, istakao da su oni ponos grada, ponos svojih učitelja, nastavnika, profesora i direktora škola, a pre svega svojih roditelja, koji su ih usmeravali i vodili ka uspehu, od prvih školskih dana i dodao je da je cilj da svaka nova generacija đaka, u narednom periodu, doprinese napretku i podigne grad za lestvicu više, da živimo u gradu kojim se možemo ponositi, koji nudi mogućnost za sve i naglasio je da veruje da svi zajedno to možemo da uradimo.

vukovci1

vukovci7

vukovci3

vukovci5

vukovci4