Pukla cev. (Saopštenje)

vodovod

Za vreme ekstremno niskih temperatura došlo je do oštećenja, odnosno pucanja, dela vodovodne cevi koja prolazi ispod Mužlјanskog mosta. Zbog specifičnosti otklanjanja kvara i pomenutih niskih temperatura, nije bilo moguće odmah izvršiti njegovu sanaciju, već se vršila stalna kontrola mesta kvara od strane tehničke službe našeg preduzeća i preduzimali neophodni koraci da vodosnabdevanje u Mužlјi ni jednog trenutka ne bude ugroženo, u čemu se i uspelo.

Za sutra je planirana sanacija pomenutog kvara. Angažovana je potrebna mehanizacija za rad iznad vode, a saobraćaj na Mužlјanskom mostu, zbog izvođenja radova, biće zatvoren od 10 do 12 časova.

Ekipe našeg preduzeća će u 9 časova izvršiti prekid vodosnabdevanja u Vardarskoj ulici da bi izvršili sve potrebne pripremne radove da bi i prekid vodosnabdevanja u pomenutoj ulici, a i prekid saobraćaja na mostu što kraće trajali.

Pošto se vodosnabdevanje Mužlјe vrši iz dva pravca, preko pomenutog mosta i od strane Univereksporta, do prekida vodosnabdevanja će, dok traju radovi, doći samo u Vardarskoj ulici, dok se u ostatku Mužlјe može očekivati pad pritiska vode u mreži.

Predviđeno je, ukoliko ne dođe do neplaniranih dešavanja, da ovi obimni i zahtevni radovi na sanaciji vodovodne cevi ispod Mužlјanskog mosta budu završeni do 12 časova.

Ovom prilikom zahvalјujemo se stanovnicima Vardarske ulice i prigradskog naselјa Mužlјa na strplјenju i razumevanju.

petkus baner