Saopštenje GrO SPS Zrenjanin.

Na čelu Javne ustanove “Sportski objekti” Zrenjanin, nalazi se nekadašnji istaknuti sportista i dugogodišnji reprezentativac Srbije u rvanju, Bojan Mijatov, profesor fizičke kulture, koji je svojim radom doprineo njenom kvalitetu, dobijanju upotrebne dozvole za rad Kristalne dvorane i realizaciji mnoštvo projekata koji su poboljšali uslove korišćenja sportskih objekata, kako građanima, tako i mnogobrojnim klubovima i takmičarima.

Kroz JU ‘Sportski objekti’ dnevno prođe od dve do dve ipo hiljade što građana, takmičara i klubova. Bili su mnogo puta domaćini raznih tačmičenja, počev od najnižeg do najvišeg ranga. U saradnji sa Gradskom upravom, u protekle četiri godine, organizovan je veliki broj sportskih i kulturnih manifestacija. Vredne pomena su Olimpijski kvalifikacioni turnir na nivou Evrope u rvanju 2016.godine, FED kup Srbija-Australija 2017.godine i najznačajnije jeste Evropsko prvenstvo u košarci za žene održano 2019.godine, gde je odigrana grupna faza u kojoj je Srbija izborila prvo mesto u grupi, uz izuzetnu posetu i podršku navijača. Organizacija dočeka takmičara i klubova, tako i građana uvek je bila na zavidnom nivou, kao i higijena objekata gde su se razna takmičenja održavala.

Sportski objekti su se uvek pokazali kao dobri domaćini i upravo zbog toga slika našeg grada po Evropi i svetu je uvek bila odlična. Rukovodstvo i zaposleni uvek su rado pomagali, a za uzvrat dobijali zadovoljne korisnike i takmičare i velike pohvale sa svih strana, istakao je predsednik GrO SPS Zrenjanin, Željko Malušić.