Obaveštenje JKP “Čistoća i zelenilo”.

U skladu sa nastupajućim praznicima, rasadnik JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, kao i svake godine, pripremio je širok asortiman jelki, koje smo tradicionalno navikli da vidimo ukrašene u našim domovima, poslovnim prostorima, na ulicama, parkovima itd.

Rasadnik raspolaže različitim vrstama zimzelenog drveća, a najinteresantniji su smrča (u narodu poznatija kao jelka), Pančićeva omorika, prava jelka, bodljikava smrča i srebrna jelka.

U našem rasadniku, jelke se prodaju isključivo sa busenom i svaki kupac prilikom kupovine dobiće najstručnije savete o njenom održavanju tokom praznika, a isto tako neće izostati ni saveti kako da sačuvaju jelku posle praznika.

Cene jelki su vrlo povoljne, a kreću se od 1.500,00 dinara do 3.500,00 dinara, u zavisnosti od uzrasta i vrste jelke. Sve dodatne informacije zainteresovani građani mogu dobiti putem kontakt telefona 023/315-0973 ili dolasnom u prostorije rasadnika (ul. Radnička bb, naselje Šumica). Radno vreme je radnim danima u periodu od 7 do 15 časova i subotom od 7-14h. Čekamo Vas!