Predstava govori o sukobu generacija stvaranih u potpuno drugačijim okolnostima.

Pozorišna predstava „Ljubav do groba“ biće izvedena na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina u utorak, 23. februara u 19h. Njen poznati glumački trio čine: Snežana Savić, Miodrag Pavlov i Marina Vodeničar. Urađena je u režiji Vladimira Lazića a po tekstu Miodraga Ilića. U predstavi se govori o sukobu generacija stvaranih u potpuno drugačijim okolnostima, jedne sa jasnim vrednostima a druge „rijaliti“ okrenute isključivo materijalnom svetu i brzoj zaradi. Navodi se da je reč o melodrami sa komičnim elementima gde se stvarnost opisuje na osnovu postojećeg generacijskog jaza između starijeg bračnog para, penzionisanih cirkuskih igrača i novopridošle komšinice pripadnice tzv. „rijaliti“ generacije. Bračni par pokušava da opstane u cirkusu novog doba noseći u sebi deo gorčine i ironije kroz misao – „Dok sam ja sanjao budućnost, drugi su razgrabili stvarnost“…


Karte su u prodaji na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina po ceni od 1000 dinara. Radno vreme biletarnice je svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Dodatne informacije o prodaji karata potražite na: 023/566-712 i 063/562783.

Za predstavu je ograničen broj karata-prodajnih mesta. Program se organizuju poštujući sve propisane i predviđene mere zaštite zbog prisustva virusa Covid-19. Obavezno je nošenje maski u svim zatvorenim i otvorenim prostorima prilikom organizacije programa, ograničen broj prisutne publike, propisana dezinfekcija i držanje fizičke distance.