Komedija o ljubavi, prijateljstvu, osveti i nasilju posmatranu iz ugla psa

U Kulturnom centru Zrenjanina u petak, 1. aprila biće izvedena pozorišna predstava „Kerovi“. Ovu urnebesnu komediju o ljubavi, prijateljstvu, osveti i nasilju posmatranu iz ugla psa paralelno opisujući i ljudsku narav režirao je Erol Kadić. U odličnoj glumi likove pasa oživeli su Aleksandar Srećković Kubura i Srđan Timarov.

Karte se prodaju na biletranici Kulturnog centra Zrenjanina radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 1000 dinara. Informacije o prodaji karata: 023/566-712.

Predstava je nastala po tekstu Kristofera Dž. Džonsona The Dog Logs, australijskog glumca, reditelja i pisca, a na srpski ga je prevela Milica Mihailović. Glumci u predstavi igraju 14 rasa pasa, na gotovo praznoj sceni, koristeći se samo tekstom i svojim glumačkim umećem. Kroz mnogo smeha ali i nekoliko tužnih, gotovo tragičnih priča, predstava pokazuje i preispituje ljudski odnos prema psima, koji nam pružaju neograničenu i bezuslovnu ljubav. Osim gradova širom Srbije, „Kerovi“ često gostuju u Hrvatskoj (Krk, Pula, Rijeka, Poreč, Zagreb, Osjek, uskoro u Splitu i Zadru), nedavno su bili na turneji u Kanadi, Švajcarskoj i Norveškoj.