Pamtimo.

pobeda0

U sklopu obeležavanja Dana pobede nad fašizmom u II svetskom ratu, u svom kabinetu, gradonačelnik Čedomir Janjić priredio je prijem za predstavnika ambasade Ruske Federacije, predstavnike Komande Garnizona Zrenjanin Vojske Srbije i predstavnike SUBNOR-a Zrenjanin.

pobeda3

pobeda1

Polaganjem venaca na spomen-obeležja u spomen-parku na Bagljašu, na kosturnicu boraca Crvene Armije i spomen-obeležje streljanim rodoljubima, predstavnici Grada Zrenjanina, ambasade Ruske Federacije, Komande Garnizona Zrenjanin Vojske Srbije i SUBNOR-a Zrenjanin, danas je obeležen Dan pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu.

pobeda4

pobeda6

pobeda7

pobeda8

Na spomenik Narodnom heroju Žarku Zrenjaninu vence su položili predstavnici Srednjobanatskog upravnog okruga, Grada Zrenjanina, ambasade Ruske Federacije, SUBNOR-a Zrenjanin, Vojske Srbije, organizacija i političkih partija.

venci1

Polaganju venaca na spomen-obeležja u spomen-parku na Bagljašu prisustvovali su i mališani, učenici I razreda OŠ "Petar Petrović Njegoš", koji su sa oduševljenjem iskoristili priliku da se upoznaju i malo druže sa pripadnicima Garnizona Vojske Srbije u Zrenjaninu.

pobeda5

pobeda9