Renovirana sala OSŠ “9. maj”.

sala 9maj3

Današnju posetu Zrenjaninu Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez iskoristio je za obilazak OSŠ “9. maj” gde je sredstvima Pokrajinskog sekretarijata u iznosu od milion dinara renovirana fiskulturna sala. Zamenjena je dotrajala stolarija, svi prozori, obnovljen je parket, okrečeni zidovi i plafon a postavljena su i nova zaštitna ojačanja na prozorima i radijatorima.

sala 9maj1

Grad Zrenjanin je izuzetan partner Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu i sledeće godine će Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu podržati veliki broj projekata sanacije školskih igrališta, dvorišta, objekata, naglasio je Batez:

sala 9maj5

Prate nas u svim našim projektima koje imamo, što je novi kvalitet od kada je gospodin Batez na čelu ovog sekretarijata. Ovo je samo jedan, uslovno rečeno “manji” projekat koji radimo zajedno, a 2018. godina će sigurno biti jedna od uspešnijih u našoj saradnji, rekao je gradonačelnik Janjić zahvaljujući se Pokrajinskom sekretaru za sport i omladinu i ujedno i najavio revitalizaciju Gradskog stadiona u narednoj godini, kao i druge projekte takođe u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu:

sala 9maj2

U dvorištu škole gradi se i nov objekat za koji je Grad Zrenjanin dao 16 miliona dinara, Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje 3 miliona dinara, ali je potrebno još nešto manje od 7 miliona dinara da bi objekat u potpunosti bio završen. Ako bude prihvaćen projekat kojim je škola aplicirala ispred Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja do kraja marta naredne godine ova zgrada može da bude završena, naglasila je Snežana Oluški Vlačić direktorka OSŠ “9. maj”.

sala 9maj4