Ponovo radi bioskop.

U Kulturnom centru Zrenjanina od srede, 9. do petka 11, oktobra  prikazuje se najnovije domaće filmsko ostvarenje “Vojna akademija 5”. Projekcije su u Velikoj sali od 18 i 20.30h. Karte se kupuju pre početka projekcije, na biletarnici Kulturnog centra, po ceni od 250 dinara. Dodatne informacije o prodaji karata: 023/566-712.

Portal gradskiradiozrenjanin.com u saradnji sa Kulturnim centrom Zrenjanin, poklanja 1×2 besplatne karte za film “Vojna akademija 5” za projekciju u četvrtak 10. oktobra u terminu od 20.30 časova. Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da lajkujete Facebook stranicu portala gradskiradiozrenjanin.com, zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Ime dobitnika objavićemo u sredu 9.10. u popodnevnim časovima. 

Omiljeni filmski junaci sa Vojne akademije, ovoga puta prolaze kroz nove životne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati staroj ljubavi – letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Saše i Klisure.  Pratimo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada na test izdržljivosti dolaze njihova prijateljstva i ljubavne veze.

Trejler filma pogledajte ovde.