Drama koja će vas nasmejati ili komedija koja će vas rasplakati.

U Kulturnom centru Zrenjanina danas 05.03. i sutra 06.03. od 20 časova, prikazuje se film „Moj jutarnji smeh”, reditelja i scenariste Marka Đorđevića. Glavne uloge igraju Filip Đurić, Ivana Vuković i Jasna Đuričić, a ovo je ujedno i jedna od poslednjih filmskih uloga Nebojše Glogovca. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra, od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 250 dinara.

Portal gradskiradiozrenjanin.com u saradnji sa Kulturnim centrom Zrenjanin, poklanja 1×2 besplatne karte za film „Moj jutarnji smeh” za projekciju u četvrtak 06. marta u terminu od 20.00 časova. Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da lajkujete Facebook stranicu portala gradskiradiozrenjanin.com, zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). 

Film „Moj jutarnji smeh” je priča o zakasnelom odrastanju tridesetogodišnjaka Dejana koji konačno gubi nevinost. Sve to,u širem smislu, govori o jednoj generaciji koja je odrastala „pod staklenim zvonom” i čiji su roditelji pokušavali da sačuvaju decu od surove realnosti. Sada, kada su roditelji izgubili dostojanstvo i snagu i kada su porodice počele da se urušavaju, njihova deca, već odrasli ljudi, konačno moraju da preuzmu odgovornost i suoče se sa životom.