Vodimo vas u bioskop.

U Kulturnom centru Zrenjanina od četvrtka 5. do nedelje, 8. septembra u Velikoj sali u terminu od 20 časova, zrenjaninska publika može da očekuje prikazivanje novog filma čuvenog srpskog reditelja i scenariste Gorana Markovića – “Delirijum tremens”. Film je snimljen nakon velikog uspeha istoimene pozorišne predstave “Delirium tremens”, u žanru komedije i drame i u trajanju od 112′. Premijerno je prikazan na ovogodišnjem FEST-u a u filmu igraju: Tihomir Stanić, Gorica Popović, Anita Mančić, Dragan Petrović, Igor Đorđević, Bereda Rešit, Milica Zarić, Nada Šargin, Svetozar Cvetković, Miodrag Krstović, Maša Dakić…

Portal gradskiradiozrenjanin.com u saradnji sa Kulturnim centrom Zrenjanin, poklanja 2×2 besplatne karte za film “Delirijum tremens” za projekciju u subotu 7. septembra u terminu od 20.00h.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da lajkujete Facebook stranicu portala gradskiradiozrenjanin.com, zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Ime dobitnika objavićemo u petak 6.09. u popodnevnim časovima.