Komad o površnosti i lažima, ljubavi i prijateljstvu.

Portal gradskiradiozrenjanin.com u saradnji sa Kulturnim centrom Zrenjanin, poklanja jednom čitaocu 2 besplatne karte za pozorišnu predstavu „Priča se po gradu“.

U ponedeljak, 18. februara na Velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina biće odigrana pozorišna predstava „Priča se po gradu“. Predstava počinje u 20 časova. "Priča se po gradu" je intrigantna komedija o tome kako jedan jedini zlobni trač može da okrene živote četiri žene naglavačke!

prica se

Maja, njena mama Nina, njene najbolje drugarice Dunja i Koka provode skoro sve svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu. Dok isprobavaju najčudnije i najekstremnije tretmane, kreme i ulja, njih četiri uspevaju da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Međutim, kada do njih stigne gradska priča o neverstvu Majinog muža, klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava i njihovo višedecenijsko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje.

"Priča se po gradu" je komad o površnosti i lažima, ljubavi i prijateljstvu, kao i priča o problemima sa kojima jedna žena može da se suoči u svojim najboljim godinama. Tekst i režiju potpisuje Staša Koprivica a, uloge tumače: Olga Odanović, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena Đorović. Dizajn scene je osmislila Vladislava Munić, a autorka muzike je Ana Joševski. Predstava je nastala u produkciji Ganeta Pecikoze.

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra  svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 800 dinara. Sve informacije o prodaji karata možete dobiti putem broja 023/566-712.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da lajkujete Facebook stranicu portala gradskiradiozrenjanin.com, zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Ime dobitnika objavićemo u subotu 16.02. u popodnevnim časovima.

prica se po gradu zr 18. 2. 2019.