„Mali vampir“ ili  „Pećinci”.

Naš portal u saradnji sa Kulturnim centrom Zrenjanin i bioskopom Sinema, poklanja posetiocima portala 2x2 karte za bioskop i to 2 karte za 13. februar za projekciju dečjeg animiranog filma - "Mali vampir" i 2 karte za filmsku projekciju - 14. februara za dečji animirani film - "Pećinci".

Već po starom dobrom običaju, da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, lajkujete Fejsbuk stranicu portala gradskiradiozrenjanin.com, a zatim da ovu objavu podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Potrebno je da navedete i film koji želite da pogfledate. Dobitnika objavljujemo u ponedeljak 12. februara a karte se preuzimaju na biletarnici bioskopa Sinema pre početka projekcije.

mali vampir

FILM – „MALI VAMPIR“/THE LITTLE VAMPIRE 3D – prikazuje se u terminu od 16 časova
„Mali vampir“ je animirani porodični film u trajanju od 83 minuta u kom dečak Anton, veliki ljubitelj priča o vampirima upoznaje dečaka vampira Rudija. Postaju prijatelji a pravi zaplet nastaje kada Antonovi roditelji izraze želju da upoznaju sinovog najnovijeg najboljeg druga. Režiju filma potpisuju: Richard Claus i Karsten Kiilerich. Film je sinhronizovan na srpski jezik.

Trejler filma pogledajte ovde.

pecinci

FILM – „PEĆINCI“ 2D – prikazuje se u terminu od 16 časova
Reč je o urnebesnoj avanturi, smeštenoj u praistoriji prepunoj opasnih zveri a u kojoj glavni junak -pećinski čovek sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom pokušava da ujedini pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja od kojih im preti velika opasnost. Film je sinhronizovan na srpski jezik i traje 89 minuta.

Trejler filma pogledajte ovde.