Dva sata nota iz Dalmacije.

U ponedeljak, 9. marta  u Kulturnom centru Zrenjanina nastupio je Petar Grašo, jedan od najpoznatijih hrvatskih pevača, muzičara i tekstopisaca. Petar Grašo nastupio je pred zrenjaninskom publikom prvi put, a velika sala Kulturnog centra bila je popunjena do poslednjeg mesta.

Dugogodišnja muzička karijera, veliki broj hitova, albuma i muzičkih nagrada je ono što ga izdvaja i čini jednom od najpopularnijih muzičkih zvezda u regionu. Poznati hitovi, „Trebam nekoga“, „Jedina“, „Ako te pitaju“, „Voli me“, „Ko nam brani“, „Vera od suvog zlata“, njegove obrade i prepoznatljiv dalmatinski duh „ušetao je”u veliku salu Kulturnog centra, doneo publici očekivane emocije i ostavio je beh daha…

“Prvi nastup u Zrenjaninu pamtiću po lepom gostoprimstvu i obećavam da ćemo se ponovo sresti u vašem gradu”, rekao je Petar Grašo. Kako je istakao, njegov umetnički put odredilo je to što ga je Oliver Dragojević primetio kada je imao šesnaest godina i što je primetio njegov talenat, ali da je na njegov rad uticala i saradnja sa Tončijem Huljićem.