Sa decom rade stručni i posvećeni treneri.

OK “Proleter” Zrenjanin počeo je sa upisom novih polaznika u školu odbojke. Sa decom rade stručni i posvećeni treneri, koji pre svega vole ovaj sport, uživaju u njemu i imaju neophodno znanje i iskustvo da isto prenesu dalje.

U školici odbojke, najbitnije je da kroz igru devojčice i dečaci zavole kolektiv, odbojku i da uživaju u tome što rade, jer jedino se tako mogu postići rezultati. Bez ljubavi prema odbojci nema ni uspeha. Podstičemo na treningu i kolektivni duh, jer je ovo timski sport i svi zajedno postižemo uspehe kao ekipa. Ovde se stiču prelepa drugarstva koja traju kroz život i zdrave navike koje posle puno koriste u životu. U klubu se trudimo da svaki trening bude zanimljiv i inovativan, pa zato često ubacujemo nove vežbe, ističu treneri Tanacković i Jančić.

Takmičarske grupe se polako pripremaju za predstojeću sezonu i odigrano je par kontrolnih prijateljskih utakmica. Predpioniri su bili ovogodišnji prvaci države i maksimalno će se potruditi da odbrane titulu i u ovoj sezoni. Tokom leta bilo je dosta zanimljivog sadržaja i druženja. Veliki broj dečaka i devojčica išao je u Osečinu na odbojkaški kamp, gde su se odlično zabavili, ali pre svega sticali nova poznanstva, iskustva i postigli veću sinergiju. 

-Prezadovoljni smo bili uslovima i treninzima na kampu. Hrana je bila odlična, imali smo u slobodno vreme i bazen na korišćenje gde su se devojčice i dečaci opuštali i uživali. Najviše su se radovali večernjem druženju gde smo se zabavljali na razne načine.- kaže Jančić

Trenirati decu znači i biti dobar pedagog, imati razumevanja za taj uzrast, podviknuti kada treba ali i podržati dete kada vidiš da se trudi, a da rezultati trenutno izostaju.

-Biti trener je prelep i veoma odgovoran posao jer mi ne učimo decu samo da igraju odbojku, nego smo za njih mnogo više od običnih trenera. Kroz to se vidi koliko je naš posao odgovoran jer jedna pogrešna reč može da povredi i razočara decu. – ističe uvek nasmejani i pozitivni Darko Jančić, koji je i drugi trener kadetske reprezentacije Srbije. 

Upis je u toku, dođite na trening i saznajte više!

Škola odbojke OK “Proleter” Zrenjanin poziva sve roditelje i decu koje interesuje bavljenje ovim sportom da se jave, dođu da pogledaju neki od treninga i uvere se da je ovo jedan vrlo zdrav sport, da se dobro radi i da su deca u dobrim rukama. Postanite deo tima koji se igra, smeje, raste i pobeđuje! Treninzi se održavaju u OŠ “ Dr Jovan Cvijić” i OŠ “Đura Jakšić” u Zrenjaninu, hali Medison i u Medicinskoj školi.

Termini u OŠ “Đura Jakšić” su sledeći: ponedeljkom i četvrtkom od 18-19h, subotom od 8.45h -9.45h. (kada su niži razredi II smena), ponedeljkom od 20.45-21.45h, četvrtkom od 19.30-20.30h, subotom od 8.45-9.45h (kada su viši razredi II smena), a u OŠ “ Dr Jovan Cvijić” termini su: ponedeljkom i petkom od 18.15-19.15h, a subotom i nedeljom od 13-14h. Sve informacije za upis u školu odbojke mogu se dobiti na sledećim brojevima telefona: 064/66-29-305, Predrag Tanacković i 069-198-94-22, Darko Jančić

Uskoro na našoj facebook stranici, moći ćete pratiti sve aktivnosti našeg OK ‘’Proleter’’ Zrenjanin!.