Saopštenje za javnost Dosta je bilo Zrenjanin.

23.03. u našem gradu, u konferencijskoj sali hotela Vojvodina održana je tribina na kojoj je predstavljena lista “SUVERENISTI” kao i naša kandidatkinja za predsednicu Republike Srbije, Branka Stamenković. Želimo pre svega da se zahvalimo našim sugrađanima na velikom odzivu i interesovanju za suverenističku politiku koju predstavljamo i koju po nama predstavlja budućnost.

Tribinu je otvorio predsednik gradskog odbora DJB koji je govorio o dobroj saradnji koalicionih partnera na lokalu ali i o izazovima koji čekaju naš grad.

Gostima su se obratili i predstavnici zajedničke koalicije iz pokreta Živim za Srbiju Tamara Bradić, kao i Zdrave Srbije profesor Božidar Mitrović. Mladi su mogli čuti svoju predstavnicu Hanu Adrović iz stranke Dosta je bilo, ali i Vojina Biljića, poznatog beogradskog advokata, kandidata za poslanika DJB i nosioca liste za beogradske izbore.

Konačno, gostima se obratio i Saša Radulović, predsednik stranke DJB i otvorio diskusiju po pitanjima koja su zanimala posetioce u direktnom razgovoru, te su građani imali priliku da dobiju odgovore na sva pitanja.

Tribina i predstavljanje su prošli u jako lepoj atmosferi i uvereni smo da su prisutni odneli sa sobom samo pozitivne utiske.

Ovim putem još jednom se zahvaljujemo svima koji su nam poklonili svoje vreme i pozivamo ih da na listi za parlamentarne izbore zaokruže broj 10 “SUVERENISTI” a za predsedničke broj 3 za našu Branku Stamenković.