Ivica Dačić i Dragan Marković palma boravili juče u Zrenjaninu.

U okviru predizborne kampanje Koalicije SPS – JS predsednik SPS, Ivica Dačić i predsednik JS, Dragan Marković Palma, juče su u sali Kulturnog centra Zrenjanina, u okviru predizborne kampanje za izbore 21, juna, prisustvovali predizbornoj konvenciji.

Na konvenciji su govorili Ivica Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije, prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova, Željko Malušić, predsednik GrO SPS Zrenjanin, Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, Dušan Bajatović, predsednik PO SPS i Dubravka Kralj, kandidat za narodnog poslanika. Predizbornom skupu prisustvovali su funkcioneri Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije, kao i brojne ličnosti iz kulturnog, sportskog i javnog života Grada Zenjanina.

U ime domaćina prisutnima se obratio Željko Malušić predsednik GrO SPS, koji je istakao da je koalicija SPS – JS najbolji izbor za sve građane Srbije na predstojećim parlamentalnim izborima, kao i na izborima za Skupštinu Grada Zrenjanina.

Dubravka Kralj, kandidat za narodnog poslanika, najbolji student Pravnog fakulteta u Novom Sadu, u svom obraćanju pozvala je sve Zrenjanince da izađu na izbore i glasaju za koaliciju Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije za jako selo, jak grad i za jaku državu.

Dragan Marković Palma predsednik Jedinstvene Srbije i Dušan Bajatović predsednik Pokrajinskog odbora Socijalističke partije Srbije u svojim obraćanjima prisutnima, takođe su poyvali sve Zrenjanince da u nedelju, 21. juna, izađu na izbore i daju svoj glas za ovu koaliciju.

“Svi želimo da Srbija bude jaka, a da bi bila jaka ona mora da bude stabilna, a da bi bila stabilna treba da bude politički stabilna, a to može samo sa jakim političkim faktorima. Mi smo narodu pokazali da znamo da radimo, da smo verni majci Srbiji i da može da računa na nas i dalje kada je u pitanju stabilnost i interes Srbije”, rekao je, uz buran aplauz svih prisutnih, Ivica Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije, prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova.