Jasmina Malinić nova - stara načelnice Gradske uprave.

Danas je održana 20. sednica Gradskog veća na kojoj je razmatrano je nekoliko proceduralnih tačaka i predloga o rasporedu sredstava tekuće budžetske rezerve.

Nekoliko tačaka našlo se na dnevnom redu zbog reizbora načelnice Gradske uprave kojoj je mandat istekao 4. decembra, odnosno juče, pa je nakon javnog konkursa za popunjavanje položaja na tom radnom mestu i Odluke o izboru kandidata, dosadašnja načelnica Jasmina Malinić postavljena na mesto načelnice i za naredni petogodišnji period.

Gradonačelnik Janjić ocenio je da je načelnica dobro radila svoj posao, da je Gradska uprava postala efikasnija i da sigurno ulazi u red najorganizovanijih lokalnih uprava u Srbiji tako da nije bilo dileme kada je u pitanju reizbor načelnice.

U nastavku sednice, usvojeni su i predlozi Rešenja o rasporedu sredstava tekuće budžetske rezerve otvaranjem nove aproprijacije radi isplate jubilarnih nagrada za zaposlene u mesnim zajednicama na teritoriji grada Zrenjanina koji ostvaruju uslov za isplatu u toku 2017. godine, kao i o rasporedu sredstava tekuće budžetske rezerve otvaranjem nove aproprijacije radi nabavke novogodišnjih paketića za decu zaposlenih u mesnim zajednicama na teritoriji grada Zrenjanina.

gradsko-vece1