Više od 600 takmičara.

karate02

Danas je u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu održan Internacionalni karate turnir “Zrenjaninski pobednik”, na kojem je učestvovalo više od 600 takmičara iz 49 klubova i pet zemalja. Organizator turnira je Karate klub "Banat" iz Zrenjanina.

karate03

Svečanosti otvaranja turnira prisustvovao je i zamenik gradonačelnika Saša Santovac, koji je pozdravio sve učesnike i proglasio turnir otvorenim.

karate14

Karate klub "Banat" je klub koji ne funkcioniše kao većina klubova samo u gradu već i u naseljenim mestima i zato zaslužuje sve pohvale i drago nam je što ovakav klub postoji, naglasio je Santovac primajući zahvalnicu za doprinos u radu i razvoju Karate kluba "Banat":

karate16

karate05

karate04

Turnir "Zrenjaninski pobednik" u organizaciji Karate kluba "Banat" je takmičenje u okviru Šotokan Karate Saveza Srbije i svake godine je sve masovniji pa je i ove godine opravdao internacionalni karakter uz učešće takmičara koji su došli iz Srbije, Republike Srpske, Hrvatske, Rumunije i Mađarske. Sekretar ovog sportskog kolektiva Igor Simić, objasnio je koliko je bilo teško organizovati turnir i to po četvrti put:

karate15

karate11

Turnir je organizovan u katama pojedinačno i ekipno, borbama pojedinačno i ekipno u kategorijama juniora, kadeta, omladinaca i seniora. Medaljama su nagrađeni takmičari u pojedinačnoj konkurenciji dok su pehari dodeljivani najboljim ekipama na turniru.

karate13

karate07

karate12

karate17

karate18