Nastupilo 300 karatista.

Danas je u Kristalnoj dvorani održan 17. “Kup zadrugara” na kom je nastupilo 300 karatista iz naše zemlje.  U organizaciji Karate kluba „Zadrugar“ iz Lazareva po 17 put organizovano je takmičenje „Kup zadrugara“, koje je okupilo oko 300 učesnika, mlađih generacija. Pored domaćina i takmičara prisutni su bili i predstavnici lokalne samourave, sportskog saveza, Karate federacija Srbije i Vojvodine i drugi. Prisutne je u ime grada Zrenjanina pozdravio pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić, koji im je poželeo upseh na takmičenju i dobre rezultate.

„Kup zadrugara“ okupio je ovo godine oko 300 takmičara iz naše zemlje. Pre takmičarskog dela najmlađi članovi „Zadrugara“ pokazali su svoje umeće i za to su nagrađeni medaljama. Za sam klub ovo takmičenje nije imalo veliki rezultatski značaj, ali predstavlja lep kraj ove polusezone.

U junu naše karatiste očekuju 2. Evropske igre u Minsku i Univerzitetski karate šampionat Evrope, a u julu Svetski kup i Kvalifikacioi turnir za Olimpijske igre mladih u Umagu.