Otvoren Radijalac.

Sa velikim zadovoljstvom u petak, 12. jula otvorili smo novi maloprodajni objekat u Subotici, u naselju “Radijalac”. Prodavnica na Radijalcu je ujedno i šesta na teritoriji Subotice i 175. prodavnica u našem lancu. Supereta “Radijalac” nalazi se na adresi Šumska 13 – Arsenija Čarnojevića i prostire se na 337 kvadratnih metara prodajnog prostora, poručuju iz kompanije Gomex.

Nakon završene obuke u Gomex-ovom Trening centru, ovde je zaposleno šesnaest novih kolega i koleginica. MPO “Radijalac” raspolaže sa tri kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za superete. Značajno je istaći da je u ovoj prodavnici postavljen mlin za kafu koji kupcima, ljubiteljima kafe omogućava da kombinacijom tri kvalitetne vrste zrna pripreme i samelju svoju omiljenu mešavinu. Potrošačima je asortiman od preko 5000 artikala na raspolaganju za kupovinu svakog dana i nedeljom od 07:00 do 20:45h.

U Gomex-u su posebno ponosni što će i u ovoj prodavnici biti u prilici da potrošačima ponude brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i robnu marku mesa i prerađevina od mesa “Graničar”. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije “Graničar”, naročito kada su u pitanju kobasice u MAP pakovanju i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što je dobar signal da će i kupci u supereti “Radijalac” deliti slično iskustvo.