Sredstvima iz projekta NIS-a "Zajednici zajedno", KK Proleter nabavio nove konstrukcije koševa sa FIBA sertifikatom.

Kristalnu dvoranu u Zrenjaninu, koja je nedavno konačno dobila upotrebnu dozvolu, krasiće nove preofesionalne košarkaške konstrukcije sa najsavremenijim mehanizmima i neophodnom FIBA sertifikatu.

Nove konstrukcije 2
Košarkaški klub Proleter Naftagas iz Zrenjanina, kao nosilac projekta Zajednici zajedno, koji tradicionalno, svake godine promoviše kompanija NIS, tokom decembra 2017. godine, nabavio je par najsavremenijih košarkaških konstrukcija, sa tablama i obručima,koji će ovih dana biti montirani i postavljeni u Kristalnoj dvorani.To je ujedno i početak priprema za Evropsko prvenstvo za dame, koje će 2019. godine biti održano i u gradu na obalama Begeja.

Nove konstrukcije 1
Košarkaške konstrukcije, zajedno sa koševima i tablama, koje su do sada bile u upotrebi u Kristalnoj dvorani, prebačene su u trenažnu dvoranu Medison i postavljene za potrebe rada sa mlađim kategorijama Košarkaškog kluba Proleter.

Kroz projekat kompanije NIS Zajednici zajedno, KK Proleter Naftagas je nabavio još nekoliko kompleta staklenih tabli i obruča, koje su pripale pojedinim školama u Zrenjaninu i okolini, tj. sportskim dvoranama u kojima će raditi najmlađe kategorije KK Proleter naftagas iz Zrenjanina.

Nove konstrukcije 0 naslovna