GRANIČAR domaći roštilj.

total

Sa željom da potrošačima u Supermarketu Gomex TOTAL u Zrenjaninu dodatno ulepšaju kupovinu, u Gomex-u su uveli novu gastronomsku uslugu koja obuhvata ponudu kvalitetnih pečenih GRANIČAR pljeskavica, kobasica i ćevapa.

Svakog dana u terminu od 11 do 17h na "toploj liniji" u okviru Supermarketa Gomex TOTAL može se poručiti GRANIČAR domaći roštilj po trajno niskoj ceni od svega 150 RSD. I tako, dok vi obavljate kupovinu, kuvari u Supermarketu Gomex TOTAL će po vašem izboru pripremiti jedan od tri specijaliteta: GRANIČAR pljeskavicu u somunu, pet GRANIČAR ćevapa u somunu ili GRANIČAR kobasice u somunu, uz napomenu da ćete kod GRANIČAR kobasica imati mogućnost da birate između pivske, roštiljske i koktel ljute GRANIČAR kobasice. Nakon što vaša porudžbina bude spremna i preuzeta sa "tople linije", plaćanje ćete obaviti na kasi zajedno sa ostalim namirnicama koje ste tog dana pazarili u Supermarketu TOTAL.

Jednostavno, praktično i povoljno - ko bi poželeo više? Iskoristite novu gastronomsku ponudu u Supermarketu Gomex TOTAL i ne zaboravite - šešir nakrivi...