Završen humanitarni turnir u basketu "Bagljaš 2018".

turnir9

Nakon tri dana jakog basketa na terenima na Bulevaru, završen je humanitarni turnir u basketu 3 na 3 koji je bio posvećen Kosovu i Metohiji. Prihod sakupljen iz ove humanitarne akcije ide kao pomoć ugroženima srpskim porodicama i pravoslavnim svetinjama na Kosovu i Metohiji.

turnir8

Danas su održani polufinalni i mečevi za treće i za prvo mesto na turniru "Bagljaš 2018". Pred, po slobodnoj proceni, više od 1000 gledalaca na terenima na Bagljašu, u prvom polufinalu ekipa Nisovih bušača savladala je Menjačnicu Spin sa 21:14 dok je u drugom polufinalu ekipa Julci bila bolja od domaće ekipe Bagljaš 3x3 Mahadeva rezultatom 21:20.

turnir1

turnir3

U borbi za treće mesto Menjačnica Spin je bila bolja od ekipe Bagljaš 3x3 Mahadeva a u velikom finalu viđen je sjajan basket u kom su se našli Nisovi bušači i Julci. Ekipa Nisovih bušača je superiorno osvojila turnir "Bagljaš 2018" jer je pobedila ekipu Julci sa ubedljivih 21:10.

turnir0

Nakon podele medalja i novčanih nagrada za najbolje, član ekipe Bagljaš 3x3 Mahadeva, Luka Vršanin, proglašen je za najboljeg igrača turnira.

turnir7

turnir6

turnir5

Promoteri ovog humanitarnog turnira su mladi košarkaši koji su ponikli na tim terenima, prvotimac madridskog Reala, Dino Radončić i Dejan Davidovac član KK Crvena Zvezda iz Beograda a turnir kroz svoje donacije podržali su: Gomeks, MaksBet, Veterina Dimić, RB Drim Invest Beograd, Foliaplast, Diginet.

turnir4

turnir2