Spot oslikava realan trenutak i tako ostavlja pečat vremena.

Mere obavezne samoizolacije članovi grupe „Neverne bebe“ koriste na najkreativniji mogući način – rade na pesmama za osmi studijski album u kućnim uslovima a jedna pesma snimljena u prošloj godini iznenada je u aktuelnim događajima dobila sasvim nova značenja i poruke.

Upravo to je bio motiv da se svi snime u kućnim uslovima i na taj način ekranizuju pesmu pod nazivom „Vodi me odavde“.

Spot možete pogledati na linku ovde.

Frontmen Nevernih beba Milan Đurđević kaže:

„VODI ME ODAVDE  je vapaj i potreba da se probudimo i vratimo korenima bez agresije, patetike, straha…

Želja da pošaljemo poruku bezuslovne ljubavi kao jedine planetarno važne ideje.

Posveta empatiji nestaloj u brzini i izgubljenim prioritetima u kojima je „mi“ nestalo pod velikim „JA“ označivši tako početak duhovnog stradanja koje dovodi do gubitka svega vrednog i zajedničkog.

Ovaj spot je podsećanje na trenutak kada smo primorani da se vraćamo tamo odakle smo davno došli i ponovo poćeli da poštujemo minute u parku, kafu sa prijateljima, sve one svakodnevne a do juče neprimetne vrednosti.

Otvorite oči, srce za ljubav prema svemu i svima..

VODI ME ODAVDE u neki bolji svet, neko bolje vreme koje mora doći a koje možemo napraviti samo – ZAJEDNO.

Inače su teški periodi veoma inspirativni za umetnike, dodaje Đurđević i podseća da je njihov treći, kultni album „Južno od sreće“ nastao u periodu bombardovanja. Ovaj, osmi po redu svoje finale doživljava u uslovima koje savremena civilizacija nije ni sanjala niti je za njih mogla da se spremi i neminovno je da to u svojim pesmama ostavimo kao pečat, dokument jednog vremena.“