Pehar Novosadskog sajma Gradu Zrenjaninu za doprinos razvoju obrazovanja.

U saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, u Kongresnom centru Novosadskog Sajma juče je otvoren 13. Međunarodni sajam obrazovanja "Putokazi", a ovom prilikom prvi put su uručena priznanja najboljim vaspitno-obrazovnim ustanovama.

Sajam_obrazovanja_16

Među nagrađenima su i obrazovne ustanove iz Zrenjanina, pa su tako priznanja primili predstavnici Osnovne škole "Petar Petrović Njegoš", Osnovne i srednje škole "9.maj", Srednje poljoprivredne škole i Tehničke škole, kao i Predškolska ustanova Zrenjanin, i to vrtići "Alisa" i "Bambi". Svečanosti su prisustvovali i čelnici Grada Zrenjanina, gradonačelnik Čedomir Janjić i pomoćnik Duško Radišić.

Veliki srebrni pehar Novosadskog sajma, kao i posebno priznanje za doprinos Grada Zrenjanina razvoju obrazovanja, uručen je gradonačelniku Čedomiru Janjiću. Komentarišući ovo priznanje, on je rekao da Grad Zrenjanin mnogo ulaže u obrazovanje i da mu je veoma drago što u našoj sredini ima izuzetnih prosvetnih radnika, čiji je rad prepoznat i u širim okvirima.

Sajam_obrazovanja_13

Izvor: www.zrenjanin.rs