“Nagrada Zrenjanina 2018”.

moto2018

Grad Zrenjananin će narednog vikenda ponovo biti domaćin svim zaljubljenicima u motociklizam i moto sport uopšte. Naime, u subotu i nedelju, 15. i 16. septembra, na licenciranoj stazi “Jugoistok -Ečka”, koja se nalazi u okviru industrijske zone, biće održana moto trka “Nagrada Zrenjanina”.

Gledaoci će moći u subotu i u nedelju da uživaju u nadmetanju najboljih motociklista u Srbiji. Voziće se discipline motoklasik, supermoto, road race i kategorija 125SP a pošto je takmičenje koje se predstojećeg vikenda održava u Zrenjaninu poslednje u ovoj takmičarskoj sezoni to daje dodatnu atraktivnost događaju na kojem će se prema rečima organizatora na stazi naći preko pedeset takmičara u svim kategorijama

Takmičenje organizuju Auto-moto savez Srbije, Moto savez Srbije, i Auto-moto klub ”Petrovgrad” iz Zrenjanina, uz podršku Ministarstva omladine i sporta i AMS Osiguranja, a pod pokroviteljstvom grada. Staza u industrijskoj zoni, dužine 3000 metara, ispunjava sve uslove za održavanje zvaničnih trka iz kalendara nacionalnog šampionata, a uz nastavak saradnje, na toj stazi bi trebalo da se voze i discipline za međunarodni šampionat.

staza

Izvor: zrenjanin.rs