Potvrda uspešnog poslovanja i od strane držanih institucija.

Zrenjaninska kompaniji Mlekoprodukt se može pohvaliti da kraj godine završava potvrdom uspešnog poslovanja i od strane držanih institucija. Kompanija je dobitnik priznanja nagrade Privredne komore Srbije za 2019. godinu, za ostvarene rezultate tokom ove poslovne godine i za doprinos razvoju i unapređenju srpske privrede i njenoj prepoznatljivosti u inostranstvu, čime je kompanija još jednom potvrdila da okuplja pobednički tim.

Zahvaljujući impresivnim rezultatima tokom ove godine, Mlekoprodukt je danas jedna od najbolje rangiranih kompanija iz oblasti mlekarske industrije i dalje značajan doprinos razvoju poljoprivrede u celini, što dodatno potvrđuju i brojna društvena priznanja koje su kompanija dobila.

“U godinama iza nas uložili smo mnogo u podizanje kvaliteta naših proizvoda, u ponudu smo uveli značajne novine, a kao kompanija činimo sve da obezbedimo dobre uslove za kvalitetan rad i razvoj profesionalnih i ličnih kapaciteta zaposlenih. Zaposleni su nam najvažniji resurs, zbog čega putem anketa merimo njihovo zadovoljstvo sa ciljem da poboljšamo ambijent i uslove na radnom mestu. Nagrada koji smo dobili predstavlja potvrdu da smo na pravom putu i ujedno obavezuje nas da u budućnosti ostvarujemo još bolje rezultate”, rekao jeAndrej Beslać, direktor Mlekoprodukta.

Na svečanoj sednici Skupštine Privredne komore Srbije dodeljeno je ukupno 38 priznanja – 20 plaketa za poslovni uspeh, 16 povelja za poslovnog lidera i dve specijalne nagrade predstavnicima medija za doprinos informisanju javnosti o poslovanju privrede i PKS.

Mlekoprodukt je jedna od najstarijih sirara u zemlji. Sa uspehom posluje više od sedam decenija. Zapošljava 300 ljudi, proizvodi 7.000 tona svih mlečnih proizvoda i dnevno sakupi prvoklasno mleko sa više od 800 farmi.

Mlekoprodukt je 2004. godine ušao u sastav francuske grupacije Bongrain, danas grupa Savencia fromage & dairy, koja je jedan od najvećih prerađivača mleka u svetu, drugi proizvođač sireva u Francuskoj i četvrti u svetu. Grupa Savencia je prepoznatljiva po specijalitetima od sira koje proizvodi po najvišim standardima kvaliteta i plasira u preko 120 zemalja širom sveta.