Pojavljuju se na novim i starim, očišćenim lokacijama.

Ponovo su se pojavile mini divlje deponije na više lokacija u našem gradu. Neke od njih nalaze se: u Radničkoj ulici, Strelišnoj, na pijaci na Bagljasu, u ul.Zdravka Čelara, na parkingu kod Maksija, u Jug Bogdanovoj ulici, Pancevačkoj, preko puta Boema, kod Gradskog stadiona, oko kontejnera kod Gradskog bazena i na drugim lokacijama.

Radnici našeg preduzeća svakodnevno rade na uklanjaju velikog broja mini divljih deponija u cilju da grad bude čist i uredan, ali to nas remeti u obavljanju redovnih radnih aktivnosti, s obzirom da uklanjanje deponija iziskuje dosta vremena, a nepohodno je angažovanje ljudstva i mehanizacije, rekla je PR JKP “Čistoća i zelenilo” Danijela Tančić.

Juče su uklonjene sve mini divlje deponije u naselju Bagljaš, medjutim jutros su se pojavile i na starim, ociscenim, a i na novim lokacijama u istom naselju. Danas su uklonjene deponije iz naselja 4.juli, Mala Amerika, Duvanike, Brigadira Ristića, Šećerane, iz Štrosmajerove, Pančevačke, Dunavske i ulice Uroša Predića, kod Gradskog stadiona i Gradskog bazena, a ostale će biti uklonjene za najkraće moguće vreme, dodala je Tančić.

Svi se moramo zajednički uključiti u rešavanje ovog problema, kako bi živeli u čistom i uređenom gradu, što je u interesu svih nas. Apelujemo još jednom na gradjane, da svoj kabasti otpad ne odlažu oko kontejnera i na mesta koja za to nisu predvidjena.Odlaganje komunalnog kabastog otpada je besplatno za fizička lica, odnosno građanstvo na gradskoj deponiji, svaki dan u periodu od 0-24 časa, naglasila je Tančić.