Deo strucnog staba bokserske reprezentacije Srbije.

piperski

Na pripremama reprezentacije Srbije u olimpijskom boksu (elita-seniori), koje se održavaju na Zlatiboru od 12.11. do 22.11.2017 godine, nalazi se Milan Piperski kao deo stručnog štaba bokserske reprezentacije Srbije koja sa ovih priprema putuje za Beograd, gde će se održati jubilarna 60-ta po redu zlatna rukavica.

Pomenuti turnir će trajati od 22.11. do 25.11.2017  godine i jedan je od najstarijih turnira u Evropi gde se očekuje dolazak takmičara iz dvadesetak država. Samo takmičenje će biti održavano u maloj sali Beogradske arene, a finalne borbe će biti u direktnom tv prenosu na Sport klubu.

Milan Piperski je do sada radio sa omladinskom reprezentacijom i ovo mu je drugi poziv selektora Tomislava Antelja na pripremama sa elitom. Takodje vredno isticanja je i činjenica da je od nedavno kompletno rukovodstvo BSS promenjeno pa se stoga očekuje poboljšanje, unapredjenje bokserskog sporta i vraćanje na staze stare slave, kada je boks bio jedan od najpopularnijih sportova u bivšoj Jugoslaviji, gde su se osvajala najvrednija odličja (olimpijske igre, prvenstva sveta, evropska prvenstvo).

Podsetimo, Milan Piperski je sa Srdjanom Evdjenicom i Stevanom Čizmicem trener Zrenjaninskog bokserskog kluba Petrovgrad, koji i dalje vrši upis kao i treniranje i sve oatalo besplatno, za sve decčake i devojčice od 7 do 17 godina.