AS FM Summer Tour.

Sledeća stanica ove letnje radijske turneje jeste Zrenjanin. Sutra u subotu, 6. avgusta, od 17časova budite deo velike zabave na gradskom bazenu. Druženje, igranje i fotkanje, slatke nagrade, a veče završava u bioskopu na otvorenom.

Mali ljudi iz radija poznati su po tome što svakog dana piju kafu sa vama, doručkuju, ručaju i večeraju, voze se u autu, autobusu i vozu, razgovaraju sa vama o svim temama; oni su vaši bliski prijatelji, a nikada ih niste upoznali. Ekipa radija AS FM odlučila je da izađe iz svoje magične kutije i da se druži sa vama izvan zidova studija. Počinje AS FM Summer Tour i ovog leta voditelji i didžejevi obići će sve veće gradove koji slušaju AS FM. Veliki talas pozitivne energije zapljusnuće Suboticu, Zrenjanin, Kikindu, Sremsku Mitrovicu, Sombor, Novi Sad i Beograd.

fb-cover-summer-tour-final

Susreti sa radijskom ekipom zamišljeni su kao zabava za sve uzraste: veliko filmsko platno na otvorenom i kokice, nagradne igre i muzika, poziranje i fotografisanje, i najvažnije, đuskanje. Radio AS FM želi da se približi vama koji se nalazite s one strane zvučnika i začini letnje dane zadovoljstvima za koja nije potreban novac.